Per Palapinių sezono 2015 atidarymą keptas kepsnys.
Žvėrienos neturėjau, tenkinausi kiauliena. Gausiai apibarsčiau trintais česnaku, kadagio uogomis, įvairiais pipirais, rūkyta paprika, supyliau 20 ml aromatingos žolelių degtinės Boonekamp buteliuką, gerai išmaišiau ir palikau marinuotis. Kelis kartus sukračiau. Po 3 val. sugrūdau bulvių traškučius, užbėriau ant mėsos gabaliukų, išmaišiau ir apkepiau aliejuje. Ant folijos susluoksniavau salotų lapus, plautes, garšvas, dilgėles, ant jų apkeptą mėsą, apšlaksčiau brendžiu ir vėl sluoksniavau atvirkščia tvarka, dilgėlės, garšvos, plautės, salotos. Suvyniojau į foliją, įdėjau į groteles ir dažnai vartant, kepiau ant mažos ugnies. Iš pako ėmus sklisti garams ir maloniam aromatui, patroškinau apie 15 min ir patiekiau su raugintais kopūstais.
Skanaus!
ech... sugeba gi žmonės, ir įkvėpimo nepritrūksta.
AtsakytiPanaikintiŽaviuosi ☺
:D :D
AtsakytiPanaikintiKur čia gali tos dietos laikytis,kai draugai tokius skanumynus mums pateikia...:)
AtsakytiPanaikintiSeilės taip ir tysta ant klaviatūros,nespėju valyt...:):)
Dėkoju :D :D
AtsakytiPanaikinti