Viščiukų broilerių šlauneles nuploviau, nusausinau popieriniu rankšluosčiu ir sudėjau į puodą. Šlaunelių buvo virš dviejų kg, tai nepagailėjau česnakų ir svogūnų. Juos susmulkinau peiliu ir supyliau ant vištienos. Dar įdėjau du kaupinus šaukštus majonezo, įpyliau apie 70 ml sojų padažo, subėriau visą pakelį Santa Maria Vištienos prieskonių, viską išmaišiau, ranka įtryniau kiekvieną šlaunelę, uždengiau puodą ir palikau marinuotis.
Po 4 val užkūriau ugniakurą, šlauneles sudėjau į kepimo groteles. Išsikūrenus ugniakurui, groteles dėjau virš žarijų, dažnai vartydamas kepiau kol šlaunelės iškepė ir apskrudo. Valgiau su šviežiais, ugnine paprika pabarstytais agurkais ir padažydamas į egzotišką padažą.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą