Su Palapinių sezonu, prasidėjo ir kepsnių ant grotelių sezonas. Toks kepimas išsausina mėsą. Kad kepsniai būtų sultingesni, į marinatą dedu įvairių priedų. Šį kartą išbandžiau mozzarella sūrį. Jį su visu skysčiu supyliau į dubenį, sutryniau šakute, užpyliau šiltu vandeniu, išplakiau plakimo šluotele ir užpyliau ant vištienos gabaliėlių. Marinavau per naktį. Kepant dažnai varčiau groteles. Rezultate vištiena gavosi tikrai sultinga, su skania traškia plutele.
Skanaus!
Labas! Negi galima laukti išalkus pernakt?!🍜 keista!🍒🍲
AtsakytiPanaikintiLabas. Vakarienė turi būti lengvesnė. Kepsniai - pietams
PanaikintiVakarienė ---priešui, o kepsnį dar karštą reik valgyti !☕🍲🍜🍖🍗🍵
PanaikintiO jis karštas ir valgytas
PanaikintiO kodėl žalsvoji stiklinė tuščia? Juk pirma reik atsigert!🍏🍹🍵🍼
AtsakytiPanaikintiTai kad netuščia :D
PanaikintiO ko įsipylei?🍺🍷🍸
PanaikintiKaip manai, ko gali įsipilti dzūkas iš gertuvės?
Panaikinti