Ech,kaip visdėlto gaila atsisveikinti su šiuo gamtos kampeliu.:( Ramina tik tai,kad neilgai truks tas išsiskirimas, greit pralėks tas pusmetis ir vėl Girinio valdoje suliepsnos laužas. AČIŪ už šaunų stalą ...tikiuos dar ne kartą apsilankysi, geram vėjeliui papūtus,. nors pasižiūrėti ar niekas nesujaukė šio mielo ir ramaus kampelio. IKI sekančio malonaus susitikimo.:)
Nors ir liūdnoka proga - palapinių sezono uždarymas - bet kad pribaliavojau tai prisivalgiau, nors per barzdą varvėjo, o burnoj neturėjau - akimis ryjau :)
Dėkoju. Receptas labai paprastas. Išvaliau ir išploviau širdis, sutarkavau kivį, sutraiškiau skiltelę česnako, pabarsčiau mėsos prieskoniais, gerai išmaišiau ir po poros valandų marinavimo iškepiau. Kivis gerai minkština mėsą, todėl ir keptos širdys nebuvo kietos.
Ech,kaip visdėlto gaila atsisveikinti su šiuo gamtos kampeliu.:(
AtsakytiPanaikintiRamina tik tai,kad neilgai truks tas išsiskirimas,
greit pralėks tas pusmetis ir vėl Girinio valdoje suliepsnos laužas.
AČIŪ už šaunų stalą ...tikiuos dar ne kartą apsilankysi, geram vėjeliui papūtus,.
nors pasižiūrėti ar niekas nesujaukė šio mielo ir ramaus kampelio.
IKI sekančio malonaus susitikimo.:)
Dėkoju. Tikriausiai aplankysiu ir žiemą. Gal jau nesujauks. Nors ką žinai. Vasaros pabaigoje radau tiesiog nuniokotus Mėlynus namus...
PanaikintiNors ir liūdnoka proga - palapinių sezono uždarymas - bet kad pribaliavojau tai prisivalgiau,
AtsakytiPanaikintinors
per barzdą varvėjo, o burnoj neturėjau -
akimis ryjau :)
:) :) :)
PanaikintiMūsų palapinės ir būna pagerbiamos palapinių sezono uždarymu. Beje maistas nuotraukoje labai skaniai atrodo.Gal šašlyko receptą parašytumėt?
AtsakytiPanaikintiDėkoju. Receptas labai paprastas. Išvaliau ir išploviau širdis, sutarkavau kivį, sutraiškiau skiltelę česnako, pabarsčiau mėsos prieskoniais, gerai išmaišiau ir po poros valandų marinavimo iškepiau. Kivis gerai minkština mėsą, todėl ir keptos širdys nebuvo kietos.
Panaikinti