Poilsiauju gamtoje

2023 m. liepos 22 d., šeštadienis

Keptos cukinijos

›
Pasirodė cukinijos. Pirmoji buvo sublenderiuota su uogomis, vandeniu ir šaukštu medaus į tirštoką kokteilį, antroji sutarkuota į salotas ir ...
2023 m. liepos 15 d., šeštadienis

Beveik be ašakų lydeka

›
Internete aptikau, kaip kepant žuvį, suminkštinti ašakas. Reikia kas 2 mm įpjauti gilokas įpjovas. Įpjauti kur daugiausiai ašakų, ties nugar...
2023 m. liepos 8 d., šeštadienis

Rūkykla iš dujų baliono

›
Senos svajonės išsipildymas. Šaltai rūkytos mėsos skonis lydi nuo vaikystės. Ko gyvenome sename name, svirne iš lentų buvo sukalta patalpėlė...
1 komentaras:
2023 m. birželio 17 d., šeštadienis

Razavų ruginių miltų blynai

›
O prasidėjo nuo to, kad feisbuke aptikau šių miltų reklamą: Iškilo vaikystės prisiminimai, kad lyg tai tokius blynus kepė močiutė, jie buvo ...
2023 m. birželio 10 d., šeštadienis

Ant bulvių ir kefyro užaugo kartos vyrų

›
Studentavimo laikų prisiminimai. Bulvės su kefyru buvo populiariausias bendrabučiuose gyvenančių studentų patiekalas. Skanu ir pigu. Virtuvė...
2023 m. gegužės 27 d., šeštadienis

Silkė su grybais ir žolelėmis

›
  Vitaminingas patiekalas. Apie 1/3 jo sudaro miške priskintos dilgėlės ir kiškio kopūstai, neseniai nupjautame lauke nuskinti ataugusių gar...
2023 m. gegužės 13 d., šeštadienis

Grotelėse kepti sprandinės kepsniai

›
Marinavau pagal internete aptiktus pagyvenusio armėno patarimus. Na ne pagal visus patarimus. Armėnas rekomendavo negailėti svogūnų, o pas ...
›
Pradinis puslapis
Peržiūrėti žiniatinklio versiją

Apie mane

Mano nuotrauka
lex777Esq
Rodyti visą mano profilį
Teikia „Blogger“.